Skip to main content

Tuinontwerp

De basis van elk succesvol project is hoe dan ook een goed en uitgebalanceerd tuinontwerp.

Meer en meer wordt de tuin gezien als een verlengstuk van de woning, waarbij deze naast “mooi om naar te kijken” ook functioneel dient te zijn, voorzien van alle gemakken.

Daarnaast is een mooie bedrijfstuin hét visitekaartje van uw bedrijf, bovendien zorgt het voor een aangename werkomgeving.

Onze in-house tuinarchitect, Kevin Van Leuven, zorgt dat er steeds een juist balans wordt gevonden tussen uw woning en uw tuin(wensen). Hierbij zijn wij bij Tuin Service Tilburgs in staat om het ontwerp in 3D te presenteren, waardoor u een realiteitsgetrouw beeld krijgt van uw toekomstige tuin.

Na een intakegesprek en ruimtelijke inventarisatie, gaat onze tuinarchitect over tot het opstellen van een ontwerpvoorstel met eventueel reeds een aantal driedimensionale beelden. Vervolgens wordt dit ontwerpvoorstel uitvoerig besproken, waarna eventuele aanpassingen doorgevoerd worden. Na goedkeuring van het tuinontwerp wordt overgegaan tot het opstellen van het beplantingsplan en eventuele technische plannen of tekeningen.

Het hele ontwerpproces gebeurt in nauw overleg met u als klant.

Tuin Service Tilburgs, wij maken het mooi groen.

Tuinonwerp door Tuin Service Tilburgs

Laten we eens afspreken